I.D. zijn mijn initialen en staan voor Inge Donkers, tevens staat het voor het begrip 'identiteit' en spreek je het uit als het woord 'idee'. Deze drie-eenheid vond ik een mooi om als basis in mijn bedrijfsnaam te gebruiken: Vlecht IDee
 
Haarstyling, beauty en modefotografie zijn tot op heden grote passies van mij. Tijdens mijn twee Kunstopleidingen en later in mijn werk als docent Tekenen en Beeldende Vorming zat ik al aardig in de richting maar had ik mijn draai nog niet gevonden. Vanaf het moment dat ik haren kon vlechten bij mijn kinderen, heeft dat alles in beweging gezet in de richting van waar ik me nu begeef. Ik heb mijn vaste baan opgegeven en ben een kappersopleiding gaan volgen. In de tussentijd heb ik een succesvol Facebook, Instagram en Youtube account opgezet, bekend onder de naam 'Vlecht IDee'. 
 
Ondertussen kan ik zeggen dat ik mij gespecialiseerd heb in vlechten en opsteken. Mijn gevoel voor vorm, detail en creativiteit wat ik van nature bezit, is de perfecte aanvulling op mijn auto-didactische kennis en vaardigheden. Ik wilde mijn specialiteit 'solid' maken en mezelf  'allround' opleiden en heb inmiddels met succes de kappersopleiding afgerond en een bruidskapsel training bij Yeliz Kaya Education gevolgd. Inmiddels heb ik een uitgebreide bruidsvisagie cursus met goed resultaat afgerond. Ik vind het een prachtig vak en ik voel dat ik hier helemaal in thuis hoor. Mijn ambitie en dromen zijn mijn kracht, mijn drijfveer en mijn toekomst.

Contact

Inge Donkers

Zuidendijk 159
3314 CT
Dordrecht


0651702769