Bridal & Gala - Braids & Updo's

 
Update: Op dit moment ben ik werkzaam bij de Kappersfabriek. Daar kun je terecht om de mogelijkheden te bespreken: www.dekappersfabriek.nl/contact/
 
Krijg je veel aanvragen van bruiden of daggasten en wil je nieuwe inspiratie? Of zou je juist graag meer bruiloftsklanten willen krijgen? Dan is deze training een aanrader!
 
Er wordt veel aandacht besteed aan de technieken rondom opsteken en vlechten. Hoe bouw je een stevige basis die ook nog eens comfortabel aanvoelt voor de bruid? Hoe krijg je die vlechten nu prachtig vol met veel volume en zonder dat het gaat pluizen. Hoe zorg je dat er geen gaten ontstaan in je kapsel en dat de voorkant er niet slapjes bijhangt? In het laatste gedeelte besteden we aandacht aan 45 minuten kapsels voor gasten op bruiloften & andere feestelijke gelegenheden.
 
 
Je oefent op een oefenhoofd met 100% naturel hair en krijgt aan het einde een certificaat mee. Een model meenemen is mogelijk in overleg. Na afloop van de training ontvang je een e-mail met een digitale hand-out vol klikbare links naar tutorials van technieken die we behandeld hebben.
 
Tijd: 10.30 - 16.00
Kosten: 125,- excl btw p.p.
Inclusief: Lunch
 

 

Aanmelden