Bruidskapsel & Visagie

Een bruidskapsel is zeer persoonlijk en van groot belang op de grote dag. Het kapsel kan je bruidsoutfit maken of breken. Opgestoken haar, krullen, losjes gestyled, vlechtwerk, Arabische en Russische bruidskapsels, je kunt het zo gek niet bedenken. Niet elk haar is geschikt voor elk kapsel maar ik ben erin getraind en gespecialiseerd om slimme oplossingen te bedenken om het gewenste resultaat zo dicht mogelijk te benaderen, zelfs met ogenschijnlijk minder geschikt (natuurlijk) haar. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om kort haar in laagjes mooi op te steken of dunner haar, dikker te laten lijken. Ook voor het haar met extensions zal ik zorgdragen dat deze onzichtbaar worden verwerkt in het kapsel.  Bovendien zorgt (gedeeltelijk) ingevlochten haar voor een langere houdbaarheid van het kapsel. Ook voor de bruidsmeisjes ben je bij mij helemaal aan het juiste adres.
 
Een bruidskapsel bestaat uit een proefkapsel en het kapsel op de daadwerkelijke dag. Vooraf houden we enkele chat/ mailsessies zodat ik je smaak leer kennen. 
Een aantal weken voor de grote dag plannen we een datum voor een proefsessie waarin ik uitgebreid de tijd neem om te kijken wat het beste bij je past zodat je 100% tevreden en gerust kunt zijn. Inmiddels heb ik een diploma met goed resultaat behaald voor een uitgebreide cursus 'bruidsvisagie', dus kun je nu ook terecht bij mij voor een mooie naturel bruidsmake-up en of avondmake-up. Indien gewenst ben ik ook in te boeken voor een 'touch-up' van haar en of make-up, zodat alles weer netjes bijgewerkt is, of dat je juist met een andere 'look' tevoorschijn komt.
Prijzen zijn vanaf (zie tarieven) en afhankelijk van de bewerkelijkheid van het kapsel, na de proefsessie worden hier afspraken over gemaakt. Vulmateriaal als een donut en extra setjes schuifspeldjes daar reken ik een kleine toeslag voor, tenzij je ze zelf meeneemt. De (haar)accessoires kun je het beste zelf verzorgen en bespreken tijdens de proefsessie.
Alle prijzen zijn gebaseerd op het uitvoeren van alle handelingen aan de haarstudio ‘ID voor haar’ aan de Zuidendijk 159, 3314 CT in Dordrecht. Je kunt in alle rust naar mijn salon komen en mag een aantal personen meenemen als je wilt. Voor het uitvoeren van deze handelingen op een andere locatie breng ik reiskosten in rekening á € 0,19 ct per km.
 
Stel gerust je vragen in het contactformulier, ik denk graag met je mee. Ook kun je vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. 

 

  

Haar: Inge Donkers/ Visagie: Teena Waas

  

Model links: Amber van der Have/ Model rechts: Eline Klinkenberg/ Make-up: Tamara Thiesen
Haar: Inge Donkers/ Fotografie: Wolves fotografie: Ellen Reus

 


Contact

Inge Donkers

Zuidendijk 159
3314 CT
Dordrecht


0651702769